Úvodná stránka

Nerezové zábradlie so sklenenou výplňou

Dátum:27.11.2017

Kombinácia nerezovej ocele a skla bude kvalitný a elegantný doplnok vašej domácnosti. V našej ponuke kompletné stĺpiky zábradlia pre nerezovú výplň, ale aj samostatné komponenty pre tých, ktorí si radi svoje zábradlie namontujú sami.

Nerezové zábradlie so sklenenou výplňou nájdete ako súčasť schodísk, terás a balkónov. Nerez patrí medzi najkvalitnejšie materiály, a preto slúži ako odolný a dlhoveký spoločník.

V našej ponuke nájdete komponenty pre celkom 4 typy nerezového zábradlia:

Nerezové zábradlie so sklenenou výplňou

Sklo je súčasťou každého luxusného interiéru. Pri montáži nerezového zábradlia so sklenenou výplňou na schody perfektne vynikne lomenica tvaru schodov. Navyše sklo presvetlí tmavé priestory a prevzdušní Váš interiér.


Ako na sklenenú výplň

Pri výbere skla nezabudnite premýšľať nad tvarom, farbou a vhodným rozmerom. Pri výrobe sklenenej výplne sa využívajú rôzne technológie, ako je napríklad leštenie a brúsenie skla, alebo úprava skla pomocou špeciálnych fólií. Pre väčšiu bezpečnosť sa môže sklo aj tepelne upraviť, aby sa zaistila vyššia odolnosť proti nárazu.

Výber skla ale necháme na Vás, pretože sa výrobou sklenených výplní (tabuliek) zatiaľ nezaoberáme. O to viac sa ale môžeme venovať výrobe a montáži kvalitného nerezového zábradlia a jeho komponentov.


Naše predajne
  • Predajňa a výdajné miesto eshopu
    Závodu míru 306/184
    360 17 Karlovy Vary - Stará Role
    Po - Pi | 8:00 - 16:00

    IČ: 03522865
    DIČ: CZ03522865
KovoPolotovary.cz na Firmy.cz
  • Showroom tieniacej techniky
    Moskevská 40
    360 01 Karlovy Vary
    Po - Pi | 8:00 - 12:00 / 12:30 - 16:00
© 2019 - 2024 KovoPolotovary.sk - všetky práva vyhradené
;

Pomôžte nám zlepšovať web - nastavenie cookies

Na čo najlepší zážitok z nakupovania potrebujeme Váš súhlas so spracovaním cookies, teda malých súborov, ktoré sa dočasne ukladajú vo Vašom prehliadači. Tieto súbory umožňujú funkčné vyhľadávanie, uloženie produktov v košíku, pamätajú si vaše prihlásenie a pomáhajú nám priblížiť Vaše záujmy, aby sme Vás neobťažovali nevhodnou reklamou.