Úvodná stránka

O spoločnosti

Dátum:24.4.2019

Sme internetový obchod KovoPolotovary.sk založený v roku 2008 so sídlom a centrálnym skladom v Karlových Varoch v Českej republike. Tovar expedujeme na celé Slovensko a cez eshop KovoPolotovary.cz aj po celej Českej republike. Držíme si vysokú úroveň zákazníckej podpory a robíme všetko pre to, aby tovar dorazil k zákazníkovi v čo najkratšom čase. Rovnako tak našim zákazníkom zaisťujeme odbornú technickú podporu, cez našich preškolených a praxou ostrieľaných montážnikov. S naším prístupom je spokojná prevažná väčšina zákazníkov.

A čo vlastne predávame? Za tie roky sa naša ponuka už výrazne rozšírila a naďalej rozširuje. Od začiatku založenia eshopu máme v ponuke pohony pre automatizáciu brán a vrát. Po rokoch zbierania skúseností máme v ponuke pohony obľúbených značiek s nízkou reklamovanosťou: Nice, CAME, Hörmann, Somfymarantec. Od týchto výrobcov ponúkame pohony pre posuvné brány, pohony pre krídlové brány aj pohony pre garážové brány. Ponuku dopĺňa celý rad príslušenstva pre pohony brán a to ako pre ovládanie napr. diaľkové ovládače pre pohony brán tak bezpečnostné prvky, ako sú napríklad fotobunky pre pohony brán. Ponuku produktov pre riadenie prevádzky v prejazde dopĺňajú automatické vjazdové závory.

Ďalšou už tradičnou sekciou na našom eshope sú oceľové profily na výrobu konštrukcie brán a spoločne s kovanými polotovarmi môžete vyrobiť kovaný plot s kovanými ozdobnými prvkami, prípadne kované mreže. Po výrobe konštrukcie brány, je potrebné osadiť ju pojazdom pre posuvné brány alebo posuvné vráta, pánty pre krídlové brány a bránky, prípadne bránkovým alebo dverným zatváračom a ďalším kovaním, teda zámkom doplneným o cylindrickú vložkurozetovým alebo štítovým kovaním.

Postupom času sme rozšírili ponuku o ďalšie kategórie, ktoré sa týkajú okolia domu a fasády. Najobľúbenejšou kategóriou z tejto oblasti sa bezpochyby stali poštové schránky najrôznejších druhov a farieb, nasledujú ich zábrany na okenný parapet proti pádu hrantíka a kvetináča. Fasádu domu a vchodové dvere je možné doplniť o domové číslavchodové striešky.

Dovnútra domu na schodisko, na balkón alebo terasu sa dá namontovať nerezové stavebnicové zábradlie. V našej ponuke nájdete celý rad komponentov na jeho zmontovanie, či už si vyberiete zábradlie s prútovou výplňou, lankovou výplňou alebo zábradlie chcete osadiť držiakmi pre výplň sklenenú. Aby sme vám montáž čo najviac uľahčili, vyrábame certifikované stĺpiky z týchto komponentov v tých najžiadanejších kombináciách, ktoré stačí namontovať ako celok, osadiť výplňou a spojiť madlom. Rovnako tak pre vás vyrábame aj kompletné zábradlie pre montáž na stenu, s dreveným madlom do dĺžky až 3 m a s nerezovým madlom do dĺžky až 6 m.

Dôležité je, cítiť sa doma bezpečne a pohodlne. S tým Vám pomôže inteligentná domácnosť (SmartHome) od Somfy, kedy na riadiacu jednotku intelignetnej domácnosti pripojíte požadované čidlá, diaľkovo ovládané zásuvky, moduly pre ovládanie osvetlenia, pohony žalúzií, roliet, markíz i brán, ušetríte za vykurovanie vďaka inteligentnému termostatu a pre zabezpečenie pridáte treba kameryinteligentný zámok (SmartLock).

Všetky tieto produkty je potrebné nejako zapojiť, namontovať a sprevádzkovať. Preto postupne rozširujeme aj ponuku elektroinštalačného materiálu, napr. káble, spojovacieho materiáluhmoždinky, skrutky, matice, vruty do dreva atď. a samozrejme kvalitné náradie, či už vrtáky na nerez, natieracie štetce, zvinovacie metre, kladivá a ďalšie. Na skrášlenie a údržbu kovových výrobkov potom ponúkame farby na kovy, patiny, čističelepidlá na kovy.

A aby vaše deti tiež neprišli skrátka, začíname aj so sekciou tovaru pre deti, kde zatiaľ nájdete kvalitné sane, boby s volantom a ďalšie klzáky na zimné vyčíňanie na svahu. V budúcnosti určite môžete počítať s rozšírením tejto oblasti aj pre ďalšie ročné obdobia.

Ak potrebujete poradiť s výberom toho správneho produktu pre vás alebo máte nejaké otázky technického charakteru, môžete nás kontaktovať týmito spôsobmi:

  • pomocou online chatu v pravom dolnom rohu stránky
  • emailom na adrese info@kovopolotovary.sk
  • telefonicky na číslach
  • osobne na adrese Závodu Míru 306/184, 360 17 Karlovy Vary v Pondelok až Piatok od 8:00 do 16:00

 

Prajeme Vám príjemný nákup,
eshop KovoPolotovary.sk


Naše predajne
  • Predajňa a výdajné miesto eshopu
    Závodu míru 306/184
    360 17 Karlovy Vary - Stará Role
    Po - Pi | 8:00 - 16:00

    IČ: 03522865
    DIČ: CZ03522865
KovoPolotovary.cz na Firmy.cz
  • Showroom tieniacej techniky
    Moskevská 40
    360 01 Karlovy Vary
    Po - Pi | 8:00 - 12:00 / 12:30 - 16:00
© 2019 - 2024 KovoPolotovary.sk - všetky práva vyhradené
;

Pomôžte nám zlepšovať web - nastavenie cookies

Na čo najlepší zážitok z nakupovania potrebujeme Váš súhlas so spracovaním cookies, teda malých súborov, ktoré sa dočasne ukladajú vo Vašom prehliadači. Tieto súbory umožňujú funkčné vyhľadávanie, uloženie produktov v košíku, pamätajú si vaše prihlásenie a pomáhajú nám priblížiť Vaše záujmy, aby sme Vás neobťažovali nevhodnou reklamou.