Úvodná stránka

Sme certifikovaný Somfy Expert

Dátum:28.5.2020

Významný podiel v našom portfóliu ponúkaných produktov patrí značke Somfy. Spoločnosť Somfy je už 50 rokov jedným z najväčších svetových výrobcov a dodávateľov pohonov pre markízy, predokenné rolety, vonkajšie žalúzie, interiérové tienenie a tiež pohonov vstupných brán a garážových brán. Poskytuje riešenia pre celkovú automatizáciu vašej domácnosti (tzv. chytrú domácnosť). Výrobky z radu Somfy Protect sa navyše postarajú o zabezpečenie vášho bytu či domu.

Nejde len o samotný výrobok, ale aj o jeho odborné zapojenie. Spoločnosť Somfy v rámci udržania vysokého štandardu služieb zabezpečuje školenia a systém certifikácií v oblasti fungovania Somfy technológií, ich inštalácií a údržby. Subjekt, ktorý spĺňa tieto nároky sa stáva súčasťou siete Somfy Expert.

My v Kovopolotovary.sk sme akreditovaný Somfy Expert. Sme tu k vašim službám a sme pripravení vám poradiť so všetkými záležitosťami,  ktoré sa týkajú všetkých automatizovaných a inteligentných riešení. Poradíme vám tiež s ich inštaláciou a údržbou. Na území Karlovarského kraja je vám k dispozícii aj tím našich montážnych technikov.


Logo Somfy
Montážny technik
Prejsť na produkt
Certifikát Somfy Expert


Naše predajne
  • Predajňa a výdajné miesto eshopu
    Závodu míru 306/184
    360 17 Karlovy Vary - Stará Role
    Po - Pi | 8:00 - 16:00

    IČ: 03522865
    DIČ: CZ03522865
KovoPolotovary.cz na Firmy.cz
  • Showroom tieniacej techniky
    Moskevská 40
    360 01 Karlovy Vary
    Po - Pi | 8:00 - 12:00 / 12:30 - 16:00
© 2019 - 2024 KovoPolotovary.sk - všetky práva vyhradené
;

Pomôžte nám zlepšovať web - nastavenie cookies

Na čo najlepší zážitok z nakupovania potrebujeme Váš súhlas so spracovaním cookies, teda malých súborov, ktoré sa dočasne ukladajú vo Vašom prehliadači. Tieto súbory umožňujú funkčné vyhľadávanie, uloženie produktov v košíku, pamätajú si vaše prihlásenie a pomáhajú nám priblížiť Vaše záujmy, aby sme Vás neobťažovali nevhodnou reklamou.